Geniet van onze keuken!

Reserveer nu uw tafel !
Of tel.
056/50 26 63

In restaurant bistro du chêne in Dadizele kunt u lekker ontspannen en genieten van tongstrelende gerechten en verkwikkende dranken!

Bistro du Chêne is een brasserie/restaurant in Dadizele, tegenover het verlaten Dadipark, waar u kan genieten van culinaire hoogstandjes in een gezellige, kindvriendelijke omgeving.

Zaakvoerder en gastvrouw Ann-Sophie Vandenbussche en haar medewerkers ontvangen u hartelijk en stellen trots hun uitgebreide menukaart voor. Vooral de gegrilde schaaldierenschotel en de grote koude visschotel van het huis zijn voltreffers, ook het vlees is er van top kwaliteit geleverd door slagerij traiteur Wim Dejonckheere die door iedereen bijzonder gesmaakt worden. Het restaurantgedeelte van Bistro du Chêne biedt plaats aan ruim 75 personen.

Het restaurant en de grote veranda creëren een warm, zomers gevoel. Bistro du Chêne wordt dan ook vaak bezocht door inwoners uit de omgeving, maar ook door toeristen en bedevaarders. Het eethuis ligt immers vlakbij de Basiliek van Dadizele en biedt een uitgelezen rustpunt tijdens de bedevaartsroute.

We verwelkomen u graag om een van onze menu's te proeven. Al onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten en zijn dus seizoensgebonden. Op feestdagen bieden we een heerlijk menu dat is aangepast aan de gelegenheid in kwestie.

Ducheyne - Vandenbussche BVBA - dadizele - 360° video

Bistro du Chêne beschikt over een eigen feestzaal met een capaciteit van 120 personen die u gratis kan gebruiken voor al uw communiefeesten, babyborrels, verjaardagsfeestjes, koffietafels, ... Bistro du Chêne verzorgt met plezier de catering en de drankjes voor uw feest.

Uw kinderen kunnen naar hartenlust ravotten op onze buitenspeeltuin en in de binnenspeeltuin, waar ze mogen spelen met onze fietsjes, poppenkast, glijbaan, enz.

Bij een bezoek aan Bistro du Chêne is er steeds genoeg parkeergelegenheid in de straat. U kan uw wagen ook makkelijk kwijt op de parking van het Dadipark.

U kan online reserveren. Voor al uw vragen mag us ons gerust contacteren. Wij zijn er voor u.

 
WAT VINDT U VAN ONZE DIENSTEN?

Lees hier wat andere klanten over ons denken. Of geef uw mening te kennen.

ontdekken

Ons restaurant
MEER